Grad Beograd nastavlja sa uvođenjem reda: Uklonjeni bespravni objekti u Resavskoj i Višegradskoj ulici

Autor:

Vesti

07.08.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradske vlasti ne odmaraju. Nedavno su u Knez Mihailovoj uklonjeni nelegalni priključci za struju, a sada je došao red na nelegalne objekte.

Foto: facebook.com/Goran Vesić
Na zahtev građanja sprovedena je akcija uklanjanja nelegalnih objekata

Nakon skoro decenije, konačno su uklonjeni nelegalni objekti pored Urgentnog centra, koji su smetali građanima. Kako je objavio zamenik gradonačelnika, Goran Vesić, ova akcija sprovedena je na zahtev građana.

Na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, Vesić je napisao:

Grad Beograd na zahtev građana uklonio je bespravne objekte u Resavskoj i Višegradskoj ulici, pored Urgentnog centra, koji su desetinama godina uzurpirali javne trotoare i predstavljali ruglo. Nastavljamo da uvodimo red. Resavska ulica nedavno je rekonstruisana, sada su uklonjeni bespravni objekti, a ubrzo počinje i rekonstrukcija Ulice Kneza Miloša.

 

 

 

Pored ove akcije gradskih vlasti, Vesić je najavio da gradska vlast neće posustati sa uvođenjem reda kako bi naš glavni grad bio uređen i omogućen kvalitetan život beograđanima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading