(ŠOK VIDEO) Za dlaku izbegla smrt na pešačkom! Bahati vozač divljao po Beogradu, zamalo ubio ženu, a stigao je sve to i da SNIMI!

Autor:

Vesti

07.08.2019

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divljanje u krivinama i naseljenim mestima i sve to sa obaveznim telefonom u ruci i uključenom kamerom da se divljaštvo zabeleži i okači na mreže!

RepublikaFoto: facebook.com/Prometni biseri
Žena na koju je naleteo automobil

Verovali ili ne, ovako krajnje opasno ponašanje po sve učesnike u saobraćaju praktično je postalo novi izazov neverovatno bahatih vozača u Srbiji i regionu.

Ovakvi video snimci mogu se naći na Instagramu i Jutjubu, a svi su objavljeni sa istog naloga, koji nećemo imenovati iz želje da ne doprinesemo promociji ovakvog suludog i bezumenog ponašanja u saobraćaju.

 

 

Upravo jedan takav, umalo fatalan slučaj, zabeležio je vozač, koji, iako je zamalo lišio jednu ženu života, smatrao je da snimak dovoljno zabavan i vredan toga da bude objavljen na Instagramu.

Naime, žena je za dlaku izbegla smrt na pešačkom prelazu, kada je na nju pri brzini od 97 km/h naleteo automobil. To se dogodilo u naseljenom mestu na Slanačkom putu, a vozilo nailazi na raskrnicu sa Višnjičkim vencem gde znak upućuje na prisustvo dece, a važi ograničenje od 30km/h.

Da sve bude bizarnije, ovu scenu, koja se dogodila u Beogradu, najverovatnije prethodnih dana, mobilnim telefonom snimio je upravo vozač, i to da bi se pohvalio svojom ludom vožnjom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading