Od sutra izmene javnog prevoza zbog radova: To se odnosi na OVE gradske linije

Autor: Republika

Vesti

31.07.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju kolovoza i trotoara u Ulici narodnog fronta u Malom Mokrom Lugu, u delu od Prvomajske do kućnog broja 84, od 1. do 15. avgusta doći će do promene rada linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Potpuno se zatvara Ulica narodnog fronta, na predmetnoj deonici, zbog čega će vozila sa linije javnog prevoza 310 od stajališta "Mali Mokri Lug (crkva)" saobraćati trasom: 20. oktobra – Partizanska – Bulevar kralja Aleksandra – Ustanička i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.


Takođe, zbog radova na redovnom održavanju autobuske okretnice u naselju Ugrinovci od 1. do 10. avgusta, vozila sa linija 603 i 703 promenu smera kretanja obavljaće u ulicama Krnješevačkoj, Skeljani, 99 palih boraca, Udarne desetine. Autobusi će na izmenjenom delu trase koristiti stajalište koje u redovnom režimu koriste vozila sa linije 711 u visini same okretnice.

U cilju realizacije ove režimske izmene, izvođač radova će izvršiti niz intervencija – promenu regulacije saobraćaja u navedenim saobraćajnicama, pretvaranje ulica u jednosmerne, sanaciju kolovoza Ulice Skeljani i omogućavanje bezbednog skretanje iz Udarne desetine u Krnješevačku ulicu.

Planirani su i pregled i popravka tramvajske pruge u Bulevaru kralja Aleksandra od 3. avgusta u 00.30 časova do 5. avgusta u 3.30 sati, zbog čega će tramvajske linije 6, 7 i 14 saobraćati na skraćenoj trasi do stare okretnice, navodi se u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading