Upozorenje za sestru iz Zvečanske koja je bacila siroče kao vreću u krevet

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.07.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ðurđija Alempijević ima rok od osam dana od prijema upozorenja da se izjasni poslodavcu pismenim putem na navode istog.

RepublikaFoto: facebook.com/Đurđija Alempijevic
Đurđija Alempijević

Medicinskoj sestri iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj upućeno je upozorenje na postojanje razloga za otkaz ugovora o radu, saopštilo je danas Ministarstvo rada.

Zaposlena u prvoj vaspitnoj grupi, u kojoj su smeštena deca uzrasta od jedne do tri godine života,povredila je radnu disciplinu, jer je grubo i neprimereno postupala prema korisniku, maloletnom N.M, utvrdila je Komisija za sprovođenje disciplinskog postupka.

Utvrđeno je da je sestra u toku radnog vremena koristila mobilni telefon čime je prekršila interne procedure, pravilnike i protokole centra i svojom krivicom učinila povredu radne obaveze, usled nesavesnog i nemarnog izvršavanja radnih obaveza.

Poslodavac je u skladu sa Zakonom o radu, dao zaposlenoj Ð.A. rok od osam dana od prijema upozorenja da se izjasni pismenim putem na navode istog.

Podsetimo, na snimku se jasno vidi kako mlada vaspitačica nosi dete kao vreću, a zatim ga baca u krevet, dok drugo slika i dopisuje se sa nekim dok deca plaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading