JKP "Gradska čistoća": Radnik u Vinči stradao nesrećnim slučajem

Autor:

Vesti

21.07.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz izraze najdubljeg saučešća porodici radnika firme "Eskorpi" koje je nastradao u subotu u Vinči, JKP "Gradska čistoća" navodi da su uvereni da je reč o nesrećnom slučaju, te dodaju da su ispoštovali sve procedure o radu.

RepublikaFoto: youtube.com/JKP Gradska čistoća Beograd
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila u subotu oko 12 časova, kada je vozač JKP "Gradska čistoća" krečući se bagerom unazad udario nesrećnog radnika koji je sakupljao sekundarne sirovine, a koji se našao u tzv "mrtvom uglu", pa vozač nije mogao da ga vidi. 

- Vozač je podvrgnut alko-testu koji je bio negativan, dok je nesrećeno preminuli čovek bio odeven u 'HTZ' opremu (svetlo-zeleni prsluk). U trenutku incidenta, radnik koji je izgubio život nalazio se u takozvanom ''mrtvom uglu' - navodi se u saopštenju Gradske čistoće.

U saopštenju se navodi i da je reč o iskusnom i odgovornom vozaču, koji poseduje sve potrebne licence za poslove mašiniste i da do sada nije bio učesnik bilo kakvog incidenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading