Pripremljeni projekti i ugovori! Kreće se u izgradnju kanalizacije na levoj obali Dunava

Autor: Pink, Republika

Vesti

30.06.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanalizacija u naseljima na levoj obali Dunava počeće da se gradi u prvoj polovini iduće godine, a 4. jula sa predstavnicima EIB biće potpisan ugovor o donaciji kojim je predviđen rad na projektovanju, izjavio je danas zamenik gradonačlenika Beograda.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Goran Vesić

- Predsednik Aleksandar Vučić je prvog dana posle obilnih kiša koje su veoma pogodile stanovnike leve obale Dunava obišao taj kraj i obećao da će sledeće godine početi da se radi kanalizacija. Najkasnije u februaru ili martu će početi izgradnja i to je velika stvar - rekao je Vesić.

On je naveo i da će najkasnije do septembra biti postavljen i kamen temeljac za Dom zdravlja u Borči.

Takođe je rekao da su u tom delu Beograda na terenu sada ekipe nadležnih zavoda koje hemikalijama tretiraju zemljište da ne dođe do zaraze i da je zato upućen apel gađanima Borče i Koteža da preventivno ne koriste vodu iz gradskog vodovoda, iako je ona tehnički ispravna.

- Čim se uradi uzorkovanje nakon tretiranja daće se dozvola da se voda koristi - rekao je Vesić.

On je dodao da je Beograd pokazao veliku solidardnost sa gradjanima leve obale Dunava koji su pretrpeli velike štete usled obilnih padavina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading