Goran Vesić burno reagovao: Bedno je koristiti prirodne nepogode u političke obračune

Autor: Blic, Republika

Vesti

25.06.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Skupštine grada Beograda, sa pozamašnim dnevnim redom, počela je oko 10.15, a deo opozicije predvođen Savezom za Srbiju, ni ovoga puta ne prisustvuje zasedanju.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Goran Vesić

Na samom početku sednice, pre usvajanja dnevnog reda, povela se priča o poplavama na levoj obali Dunava i stanju kanalizacione mreže u Beogradu.

- Bedno je koristiti prirodne nepogode u političke obračune. Juče je u Britaniji bila poplava iako oni sigurno imaju kanalizaciju. Problema je bilo, najviše na levoj obali Dunava. Potpisali smo ugovor i za 50 miliona evra rešićemo problem kanalizacije u ovom delu Beograda - istakao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Kako je dodao, nivo vode je tek danas počeo lagano da opada.

- Kada ispumpamo vodu onda će Zavod za javno zdravlje i Zavod za biocide izvršiti kompletan tretman. Pošto ne možemo da priđemo svim lokacijama, u četvrtak ćemo sa 24 aviona zaprašivati komarce - dodao je Vesić.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Potop na ulicima izazvalo je nedavno nevreme u Beogradu

Odbornici Skupštine grada raspravljaće danas o završnom računu budžeta za 2018. godinu, boravišnim taksama, uvođenju sistema javnih bicikala, promeni naziva ulica na opštinama Rakovica, Čukarica, Zemun, podizanju spomenika despotu Stefanu Lazareviću, Nikolaju Krasnovu i Miloju Mići Orloviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading