TAKSISTI BLIOKIRALI CENTAR GRADA: Od Glavne pošte do Terazija i Trga republike SVE STOJI!

Autor: blic.rs

Vesti

03.06.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog protesta grupe taksista na Trgu Nikole Pašića, ispred Skupštine grada, ovaj deo prestonice se nalazi u totalnoj blokadi!

Foto: www.naxi.rs/kamere
Trg Nikole Pašića

Trenutno vozači ne mogu iz Bulevara kralja Aleksandra, preko Dečanske da dođu do Trga republike, ali ni iz pravca Terazija da stignu do Ulice kneza Miloša ili Takovske.

Nekoliko stotina taksista blokiralo je saobraćajnicu u oba smera, a policija reguliše saobraćaj na raskrsnici Takovske i Bulevara kralja Aleksandra, kao i na Terazijama.

Zbog zatvorenih ulica došlo je do promena i u gradskom prevozu.

- Linije 24, 26, 27, 37, 44 i 58 saobraćaju izmenjenim trasama u oba smera. One idu Takovskom i Džordža Vašingtona kako bi izbegle potez oko trga Nikole Pašića, a zatim nastavljaju redovnim trasama - rekli su dispečeri GSP "Beograd".

Problem je, međutim, što se na alternativnim saobraćajnicama stvaraju izuzetno velike gužve, ponajviše u Takovskoj i Bulevaru despota Stefana.

 

 

 

 

Protest je organizovalo Strukovno udruženje taksi preduzetnika (SITAB) koji traže striktnu primenu novog zakona, te najavljuju da će ostati na ulicama do ispunjenja svojih zahteva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš D

03.06.2019 13:48

Ovo je odlična prilika da Grad najzad prepusti tržištu formiranje cena taksi-usluga. Ovi taksi-monopolisti su stvarno preterali.