DRAMA U BEOGRADU: Vandali sipali deterdžent u fontane!

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2017

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je noćas, u „verovatno organizovanoj akciji”, sipan deterdžent u fontane na Trgu Nikole Pašića, na Tašmajdanu, ispred Tehničkog fakulteta, kod Vukovog spomenika, ispred Kulturnog centra Beograda i u fontanu Breza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deterdžent sipan u četiri beogradske fontane

- Služba za održavanje fontana JKP Beogradski vodovod i kanalizacija utvrdila je jutros da je u verovatno organizovanoj akciji noćas sipan deterdžent u šest beogradskih fontana. Deterdžent u vodi koja se nalazi u bazenu izaziva štetu na mehanizmu fontane i zahteva da se isprazne i očiste - saopštio je Vesić.

Gradski menadžer je rekao da su nekoliko puta anarhističke grupe najavljivale slične akcije, o čemu je gradska vlast imala saznanja, a u junu su čak organizovane demonstracije oko fontane na Slaviji, kada su organizatori imali slične namere, što je osujećeno prisebnosti obezbeđenja.

- Ljudi koji su ovo uradili sramota su za Beograd. Verovatno misle da na ovaj način mogu da ostvare svoje bolesne političke ambicije ili da skrenu pažnju na sebe - poručio je Vesić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading