SAMO STRPLJIVO! Za vikend neće raditi ni tramvaji u Bulevaru: Evo koje se linije ukidaju!

Autor: Republika

Vesti

16.05.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bulevaru kralja Aleksandra će, na delu od Ulice Koste Trifkovića do okretnice "Ustanička", zbog radova na tramvajskoj mreži, od subote od pola sata posle ponoći pa do ponedeljka u 3 sata i 30 minuta režim rada linija javnog prevoza biti promenjen, saopštilo je GSP "Beograd".

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Foto: Ilustracija

Tramvajske linije 5, 6, 7 i 14 se ukidaju, a 10 i 12L se pojačavaju. Na relaciji Vukov spomenik – Ustanička biće uspostavljena autobuska linija 6A. Trasa linije je sledeća: Vukov spomenik – Kraljice Marije – Bulevar kralja Aleksandra – terminus "Ustanička".

Dolazno i polazno stajalište za liniju 6A (kod Vukovog spomenika) jeste u Ulica kraljice Marije, zajedno sa linijama 32, 66 i EKO1.

Za tramvajske linije 5, 6, 7 i 14, privremeno se ukida stajalište „Vukov spomenik /Bulevar kralja Aleksandra/”, u oba smera. Vozila sa linije 6A koristiće postojeća stajališta linija JGP, duž trasa tramvajskih linija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading