Karađorđeva ulica se otvara 1. septembra: Evo kako će saobraćaj funkcionisati u ovom delu grada

Autor: Republika

Vesti

11.05.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karađorđeva ulica u Beogradu biće otvorena 1. septembra za saobraćaj automobila i javni prevoz.

RepublikaFoto: Promo foto
Karađorđeva ulica

To znači da će od početka školske godine tramvaji 2 i 11 ponovo da prolaze redovnom trasom, ali će i automobili u Karađorđevoj posle više meseci konačno moći da koriste sve saobraćajne trake, piše Politika.

Sve aktivnosti izvođača radova usmerene su ka izgradnji saobraćajnice, upravo zato što je otvaranje Karađorđeve planirano za 1. septembar.

Uređenje Savskog keja očekuje se da bude završeno u okviru ukupnog ugovorenog roka, odnosno 425 dana od uvođenja izvođača u posao, rečeno je Politici u Direkciji za građevinsko zemljište.

Kada u septembru u ovom delu Karađorđeve u svim trakama bude uspostavljen saobraćaj, vozači i automobila i javnog prevoza moraće da se naviknu na novi raspored.

Trake za tramvaje i javni prevoz biće u sredini, a sa strane će biti po jedna saobraćajna traka za svaki smer, sa obostranim trotoarima i biciklističkom stazom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading