Evo kada možemo očekivati završetak radova u centru grada i kada ćemo se voziti gondolom

Autor: blic.rs/RTS

Vesti

06.05.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina radova na velikim gradskim saobraćajnicama koji su u toku, ili će uskoro početi, biće gotovi do 1. septembra, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući danas u Beogradskoj hronici RTS.

RepublikaFoto: Republika.rs
Goran Vesić

- Radovi na Trgu republike biće gotovi do početka nove školske godine, baš kao i oni u Karađorđevoj ulici i na Topličinom vencu - rekao je Vesić.

Rekonstrukcija ulica Džordža Vašingtona, 27. marta, Kraljice Marije i Cara Dušana, odnosno poteza od Vukovog spomenika do Kalemegdana, odložena je za drugu polovinu juna, kada bude završena školska godina.

- Napravljena je nova dinamika radova i očekujemo da sve saobraćajnice budu gotove tokom leta, odnosno da saobraćaj na ovom potezu normalno funkcioniše 1. septembra, dok bi se trotoari radili do kraja godine.

Vesić je najavio da ćemo na jesen imati novu Palilulsku pijacu, ali i da će se Beograđani i turisti dogodine voziti gondolom od Kalemegdana do Ušća.

Foto: ST/N. PANČIĆ

- Savski trg će biti gotov do februara naredne godine, a za 2020. je planirana i velika rekonstrukcija Ulice kneza Miloša koja će imati šest traka, biciklističku stazu i podzemnu garažu ispod - dodao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading