Humanitarna modna revija Klaralajn - "U susret letu"

Autor:

Vesti

06.05.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka Jelena Savurdnić Milijašević, tvorac modne linije Klaralajn, organizuje humanitarnu modnu reviju "U susret letu" u četvrtak, 9. maja, u holu TC "Delta city" u 18:30.

RepublikaFoto: Promo

Glavni cilj humanitarne revije jeste da sav prihod od događaja ide štićenicima Sigurne kuće, koji će takođe dobiti i sve modele koji budu prikazani na reviji.

Podršku ovom događaju pružile su i brojne javne ličnosti pa će tako modele modne linije Klaralajn na reviji nositi Milica Dabović, Snežana Filipović Borjan, pinkove zvezdice Bojana Radovanović i Darija Vračević, naši poznati veliki i mali manekeni i mnogi drugi. 

Foto: Promo

Kolekcija "U susret letu" odiše mornarskim bojama i motivima, a nju će na pisti izneti zajedno modeli otac i sin, kao i majka i ćerka. Upravo zato u kolekciji je nezaobilazna i crvena boja, kao simbol ljubavi i sreće koju će naši modeli probuditi kod svih vas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading