(FOTO) Bastać opet zaustavio radove na Trgu: Nezadovoljni građani protestuju

Autor: Tanjug

Vesti

24.04.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać ponovo je jutros sa svojim saradnicima došao na gradilište na Trgu republike, radnici Štrabaga ponovo su obustavili rad, a nekolicina građana je negodovala zbog ometanja radova, koji će, kako su ljutito rekli Bastaću, produžiti rok za završetak Trga i normalan život i kretanje u tom delu grada.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Marko Bastać

Bastać je, međutim, najavio da ne samo da su jutros prekinuli radove, već da će ostati na gradilištu 12 sati, te da će i ubuduće dolaziti, sve dok se ne ispune zahtevi - razgovor sa gradonačelnikom Zoranom Radojičićem o radovima koji su, kako tvrdi, štetni, kao i razrešenje njegovog zamenika.

Nada se, kaže, da će Upravni sud zaustaviti radove i na Trgu republike, kao što je to učionio u slučaju izgradnje žičare na Kalemegdanu.



Dok su se predstavnici opštine Stari grad pripremali da obustave radove, prišlo im je nekoliko prolaznika, nezadovoljnih stalnim ometanjem radnika, te kašnjenjem radova, zbog kojih ne mogu da prolaze Trgom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Ivana

24.04.2019 08:24

Vandalizam koji treba sankcionisati.Sramota velika šta rade!

Ivana

24.04.2019 08:28

Sramno ponasanje!!!

Sanja

24.04.2019 08:30

mislim da je i poenta u umisljenoj glavi Bastaca da izazove nestrpljenje i nezadovoljstvo gradjanja..razocarenje,osudu vlasti

Dehan

24.04.2019 08:59

Sramota sta opozicija radi