Vesić: Opozicija uporno sprečava da se grad razvija!

Autor: TV Prva

Vesti

03.04.2019

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio za TV Prva da predsednik opštine Stari grad Marko Bastać vodi politiku kojom sprečava da se grad razvija.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Goran Vesić

Podsetimo, pre dva dana je počela rekonstrukcija ulica oko Trga republike, što je izazvalo dosta polemike na političkom planu, ali i napravilo velike gužve u centru Beograda. Radovi na rekonstrukciji centralnog prestoničkog trga kao da su iz temelja obnovili nesuglasice i prepucavanja vlasti i opozicije u glavnom gradu.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže za Jutarnji program TV Prve da beogradska vlast uređuje grad da bi bio lepši, a za predlog opozicije da se o tim rekonstrukcijama raspiše referendum kaže da su takve referendume trebali da traže kada su oni, na čelu s Draganom Đilasom bili na vlasti u Beogradu.

Ko traži referendum, pitao je Vesić, da li oni koji su na lsti za gradonačelnika dobili malo preko 3.000 glasova?

Foto: youtube.com/Čuvamo Stari grad
Marko Bastać

- Mi smo dobili poverenje građana i pred građane smo izašli s rezultatima koje smo uradili do sada i s jasnim planom šta ćemo uraditi - kazao je on.

Upitao je i da li neko misli da je ponašanje predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, koji je džakovima soli blokirao ulicu, normalno.

- Kandidovao se za gradonačelnika i dobio glasova koliko sam rekao. Zašto nije tražio referendum kada je bio u vlasti sa Đilasom - kazao je Vesić i dodao da je protiv Bastaća podneta krivična prijava jer se ponašao kao huligan.

Ukrao je, kako kaže, od građana so koju je grad dodelio opštinama za posipanje ulica.

- Bastać pokušava da vodi politiku kojom sprečava da se grad razvija - istakao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (80)

Loading
aca

03.04.2019 08:03

Opozicija napredak Beograda vidi kao svoj lični neuspeh!

Nadica

03.04.2019 08:05

Grad ce biti mnogo lepsi i moderniji, ulaze se maksimalan trud i rad za to, ne znam iz kog razloga Bastac sabotira renoviranje trga...

Sara

03.04.2019 08:08

Jasno je da im to nije u interesu.

Sanja

03.04.2019 08:09

Opozicija ništa dobro nije učinila ni za grad ni za državu.