Mladenović apeluje na građane da imaju strpljenja: Radimo sve da se gužve oko Trga Republike smanje!

Autor: Republika

Vesti

02.04.2019

09:22

Saobraćaj u Beogradu ovoga jutra odvija se uz prisustvo većih gužvi, prvenstveno zbog radova na Trgu Republike, te je u ulicama Despota Stefana, Francuskoj i Dečanskoj prisutna veća frekfencija saobraćaja i manji zastoji.

Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

On je za TV Prva naglasio da će radovi biti maksimalno ubrzani, da će se od izvođača radova tražiti da rade non-stop 24 sata kako bi što kraće bio zatvoren saobraćaj.

- Izvinjamo se građanima zbog gužvi, čekanja, presedanja. Druga faza radova počela je juče, molimo za strpljenje - rekao je Mladenović.

On je ukazao da su kritične tačke Dečanska, Terazijski tunel, Bulevar despota Stefana, Slavija, ali da su na terenu inženjeri i da će se naći određena rešenja koja su moguća.

Mladenović je naglasio da će nove linije, poput 22A koja je uvedena od Palate Albanija do Trga Slavija, biti pojačana.

Tanjug/Dimitrije Goll
Andreja Mladenović

- Napraviće se analiza i pojačati te linije. Prava dva, tri dana očekivali smo gužve, ali će se gužve rasteretiti - zaključio je pomoćnik gradonačelnika Beograda.

- Na autobuskim stajalištima delimo mape na kojima su prikazane izmene - rekao je Mladenović i naglasio da je neverovatan podatak da mnogi građani nisu bili obavešteni o početku radova i izmenama saobraćaja jer se danima govori o tome. 

Komentari (0)

Loading