(FOTO) Prvi let Air France posle 6 godina!

Autor: aviatica.rs, Republika

Vesti

01.04.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šest godina bez sopstvenih letova ka srpskoj prestonici, prvi avion ove kompanije danas je sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla uz prisustvo ambasadora Francuske i predsednik kompanije "Vinci Airports" Nikola Notbar.

RepublikaFoto: Republika
Prvo sletanje na beogradski aerodrom posle 6 godina

Zahvaljujući novom letu aviokompanije Air France, Beograd i Pariz će od marta 2019. biti povezani sa 21 letom nedeljno. Putnici Air France-a će moći da biraju između sedam nedeljnih letova avionima Air France-a i 14 letova avionima Air Serbije koji će nositi i oznaku Air France-a. Na ovaj način će putnici iz Srbije imati lakši i brži pristup do više od 1000 destinacija u mreži letova Air France-a i njenih partnera poput KLM-a, Delte i svih ostalih kompanija članica Sky Team alijanse.

Air France je jedna od najstarijih operativnih aviokompanija na svetu, koja ove godine slavi 85 godina postojanja. Ova se kompanija smatra nacionalnim avioprevoznikom Francuske. Pripada većoj kompaniji Air France-KLM koja osim nje poseduje i holandski KLM te Transaviju kao i nekoliko brend prevoznika poput HOP!-a ili JOON-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading