KAKVO GROZNO POPODNE! Tri saobraćajke u Beogradu u roku od 15 minuta

Autor: blic.rs

Vesti

22.03.2019

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe su lakše povređene u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile oko 18 sati u razmaku od samo 15 minuta kod Sprotskog centra "Kovilovo" u Borči, na uglu ulica Cvijićeve i Jaše Prodanovića, kao i u Ulici gospodara Vučića, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

- Vozač automobila je sleteo sa puta. Poziv za interveniju smo primili u 18.00 sati. On je zadobio lakše povrede. Dobili smo poziv i u 18.07. Na uglu Cvijićeve i Jaše Prodanovića oboren je motociklista, koji je takođe lakše povređen. Samo osam minuta kasnije u sudaru dva automobila u Gospodara Vučića kod broja 128 žena je zadobila povrede ruke. Svi su prevezeni u Urgentni centar - kažu iz Hitne pomoći.

Podsetimo, danas oko 15.00 sati autobus na liniji 37 je pokosio ženu pešaka u Venizelosovoj ulici. Jutro su, takođe, obeležile saobraćajne nezgode. Oko 10.00 sati sudario se autobus "Laste" i dva automobila u Ulici cara Lazara u Obrenovcu, a sat vremena kasnije oboren je motociklista (56) u Glavnoj ulici u Zemunu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading