Haos kod Kalemegdana: Vozila koja čekaju na parking otežavaju saobraćaj, vozači besni, sirene paraju uši...

Autor: Republika

Vesti

10.03.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunčan nedeljni dan izmamio je mnoge sugrađane napolje, a dosta njih se zaputilo pravac Kalemegdana, što ne čudi jer je tamo najvoiše sportskih terena, ali i ZOO vrt. Ipak, oni koji su pošli kolima u pokušaju da parkiraju vozilo na parking, napravili su ozbiljnu gužvu u ulici Tadeuša Košćuška.

RepublikaFoto: Republika

Na slikama našeg reportera vidi se kako su vozila koja pokušavaju da se parkiraju na parking blokirala šine i ulicu koja odvaja Kalemegdan od Knez Mihailove i Cara Dušana, zbog čega se u pozadini čuju iznervirani vozači koji psuju i sirene koje uporno trube...

RepublikaFoto: Republika

U nedostatku saobraćajca koji bi bolje regulisao saobraćaj kroz ovaj, veoma prohodni deo grada, jednima je ipak, svađajući se s ostalim vozačima i čekajući u zagrejanim kolima presela ideja da uživaju baš na Kalemegdanu, dok ostali koji samo moraju da prođu tuda, žale što nisu išli drugim putem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading