(FOTO) Vesić: Ðilasove pristalice napale radnike čistoće u tunelu!

Autor: Tanjug

Vesti

23.02.2019

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa sledbenika Dragana Đilasa napala je večeras oko 20.30 sati radnike Gradske čistoće koji su čistili Terazijski tunel od nalepnica kojima je tunel bio izlepljen i đubreta koje su ostavili u tunelu, a koje je ometalo odvijanje saobraćaja, objavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom fejsbuk nalogu.

RepublikaFoto: Republika
Nalepnice u Terazijskom tunelu

- Radnike JKP Gradske čistoće koji su posle završetka Đilasovog protesta čistili Terazijski tunel napala je grupa od pedesetak razularenih Đilasovih pristalica, maltretirala ih i vređala verbalno i fizički, šutirala vozila i lepila nalepnice po njima - napisao je Vesić.

On je naveo da je i ovim gestom Đilas "pokazao kako on razume demokratiju i šta bi radio da, ne daj Bože, dobije vlast i kako se odnosi prema svima koji nisu njegovi istomišljenici". 


- Sa svima koji ne misle kao on Đilas je spreman da se obračuna bez obzira da li su politički protivnici, levičari koji su protestovali zajedno sa njim ili radnici Gradske čistoće koji samo rade svoj posao odnosno čiste grad posle nereda koji on sa svojim sve malobrojniji sledbenicima napravi - istakao je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Mima

23.02.2019 21:27

Strasno. Prljaju grad, ne dozvoljavaju da se pocisti a onda ti idti pricaju kako je grad prljav i da ljudi iz gradske cistoce nista ne rade.

Daliborka

23.02.2019 21:35

Prljaju i unistavaju grad i jos ne daju da se ocisti od loma koji su napravili. Sramota!!!

Tresimesi1

23.02.2019 21:36

Zar je moguće da i nevini stradaju.Toliki nivo agresije zgubidana iz opozicione armade mora jednom da se dovede u red inače će biti velikih problema.

Zara

23.02.2019 21:39

Zar treba bilo ko u Srbiji ko odgovorno radi svoj posao da se plasi ovih SZS nasilnika.Dosta vise sa ovakvim ponasanjem.Moraju se kaznjavati ovakvi ljudi