Od sada svi posetioci prestonice imaće pogodnosti u parkiranju

Autor: Republika

Vesti

21.02.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većini posetilaca Beograda jedna od najvećih glavobolja je gde parkirati vozilo ako rođak kod koga se dolazi u goste živi u strogom centru grada, a da se uz to prođe i povoljno.

Foto: Promo

Od kraja prošle godine gostima našeg grada, ali i svima onima koji u više navrata u toku dana moraju u Beogradu da parkiraju svog četvorotočkaša u samom gradskom jezgru, "Parking servis" je izašao u susret i uveo Parking pass karticu. Ova kartica omogućava neograničeni broj ulazaka u javne garaže i parkirališta, u okviru vremenskog perioda za koji je kupljena, a aktivira se prvim ulaskom u garažu, odnosno na parkiralište.Foto: Promo

U zavisnosti od potreba vozača, na raspolaganju su kartice za vremenski period od 24 sata, tri ili sedam dana. Parking pass se može kupiti u parking objektima i poslovnicama Korisničkog servisa ovog preduzeća, a važi za 22 objekta kojima upravlja "Parking servis". Kartica se aktivira prvim ulaskom u garažu, odnosno na parkiralište, pri čemu se štampa datum i vreme do koga ona važi da bi korisnici precizno znali do kada mogu da je koriste.

Uz parking pass karticu vozači parkiranje plaćaju po povlašćenim cenama i više ne moraju da razmišljaju o tome kako i gde to čine. Ušteda je i u vremenu, jer se uz ovu karticu samo ulazi na parkirališta i izlazi sa njih, bez odlaska na blagajnu.

Dakle svi oni koji se odluče za parking pass karticu tačno će znati koliko će ih parkiranje koštati tokom njihovog boravka u gradu.

Takođe, korisnici parking pass kartice od 1. aprila do 1. novembra mogu bez nadoknade da koriste po dva bicikla u garaži "Obilićev venac" i na parkiralištima "Ada Ciganlija",  "Milan Gale Muškatirović" i "Sava centar". Ova pogodnost važi samo dok važi i kartica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading