(VIDEO) Ponovo napad na Prajd info centar

Autor: Tanjug

Vesti

18.02.2019

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prajd info centar saopštio je da su danas, tokom protesta "Kosovo je Srbija" u Beogradu, nepoznati počinioci išarali logo Beograd Prajda i lepili nalepnice nepoznatog sadržaja na prostorije tog centra.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Foto: Ilustracija

Organizacioni odbor Beograd Prajda navodi u saopštenju da je tokom Beograd Prajda 2018. i posle njega centar radio bez incidenata, ali da se tri napada dogodilo u protekla dva meseca i zato zahteva od policije i tužilaštva da identifikuju i pokrenu krivične postupke protiv svih napadača na Prajd info centar u Beogradu. 



- Pozivamo policiju i tužilaštvo da identifikuju i pokrenu postupak protiv napadača u svim slučajevima, a sve državne organe i predstavnike svih političkih partija da jasno i nedvosmisleno osude svaki napad na Prajd info centar i članove LGBT zajednice. Budući da su napadi učestali, pozivamo predstavnike političkih partija, institucija, kao i javne ličnosti da svojom posetom pruže podršku volonterima i aktivistima Prajd info centra - kaže se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Nikoletka

19.02.2019 07:27

Eto kakva je borba za Kosovo je Srbija.Srbija je za njih takva da je krse,lome...

gabi

19.02.2019 07:27

osudjujem svaku vrstu napada i terora, tome se mora stati na put

ana

19.02.2019 07:37

Strasno je sto ovako nesto rade, pa opozicija pokazuje koliko je losa.

Milan

19.02.2019 07:41

Ne moze SzS bez nasilja.