Vesić otkrio zašto su radovi u Strahinjića bana toliko kasnili! Nećete verovati kada čujete odgovor

Autor:

Vesti

09.02.2019

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovi na rekonstrukciji dela Ulice Strahinjića bana završeni su u petak.

RepublikaFoto: Promo
Radovi u Strahinjića bana

"Razlog zašto kasne radovi je to što nema dovoljno majstora koji postavljaju ploče", pojasnio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Radnici se sada sele u Knez Mihailovu ulicu, kako bi tu zamenili uništene kocke.

- Ulica Strahinjića bana je sada prelep pešački trg, a na početku, prema Francuskoj ulici, nalazi se i fontana koja bi trebalo da proradi narednih dana. To je sada pravi ulaz u Skadarliju, gde su nekad bili parkirani automobili, što je pružalo zaista ružnu sliku - pojasnio je Vesić.

RADNO I U KOSOVSKOJ

Tokom ove nedelje, majstori su menjali ploče i u Kosovskoj ulici, na delu od raskrsnice sa Nušićevom do Vlajkovićeve.

Sve polomljene behaton kocke zamenjene su novim.

Drugi čovek prestonice rekao je da je razlog zbog kog su radovi kasnili nedostatak majstora koji postavljaju ploče, a koji su zauzeti jer su angažovani na drugim radovima tog tipa u gradu. Kazao je i da je mnogo bolje da posao bude zavrešen kvalitetno, kao i da sad samo ostaje da zajedno sa građanima osmisle ime za novi trg.

Radnici su podigli i dopremili nove ploče i u Knez Mihailovu ulicu. Najveći radovi su trenutno od Ulice Vuka Karadžića ka španskom Institutu "Servantes".

Ipak, duž cele pešačke zone ogradom su ograđeni problematični delovi, pa se turisti i građani sada kroz ulicu kreću kao kroz lavirint.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading