OGLASILI SE IZ "VODOVODA" O TEŠKOM SUDARU NA DEDINJU: Nije bilo toliko poledice, krivi su vozači!

Autor: Republika

Vesti

07.02.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaposleni u JKP "Vodovod i kanalizacija" rekli su danas za Kurir da su jutros oko 7 časova dobili prijavu da je na uglu Ljutice Bogdana i Narodnog heroja Milana Tepića pukla cev, kao i da iz asfalta curi voda.

Foto: dailymotion.com/Silly Telly
Mesto nesreće

- Do nesreće nije došlo zbog cevi koja je pukla i smrznute vode na kolovozu, već zbog nepažnje vozača. Havarija na cevi nije bila tolika kako je predstavljeno u javnosti - rekli su u ovom javnom preduzeću, prenose beogradski mediji.

Podsetimo, teška nesreća dogodila se jutros oko 6 sati kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović", i tom prilikom povređena je voditeljka Dea Đurđević i još dvoje. 

Voditeljku je udario jedan od autobusa u sistemu javnog prevoza koji su se zakucali u automobile, učesnike prethodnog sudara među kojima je kao vozač bila i Dea. U teškom lančanom sudaru u kojem je voditeljka povređena učestvovala su dva autobusa i tri automobila.

Inače, vozač autobusa rekao je da je pokušao da obiđe dva automobila koji su prethodno bili zaustavljeni, jer je došlo do kontakta između njih.

- Međutim, autobus je potom udario bočno u automobil koji je bio parkiran na trotoaru, odbio se o njega i tako je nastala nezgoda. U tim trenucima vozač ne može da vlada vozilom. Žao nam je što se to desilo - kazao je Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih autoprevoznika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading