Pogrebne usluge: Nećemo podleći ucenama!

Autor: Republika

Vesti

29.01.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP "Pogrebne usluge" Beograd oglasilo se saopštenjem povodom napada pojedinih medija na menadžment ovog preduzeća poručujući da neće podleći ucenama, već se isključivo raditi u skladu sa Zakonom i interesom Beograđana.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Foto: Ilustracija

- JKP pogrebne usluge Beograd zabeležilo odlične rezultate u radu u pogledu obezbeđenja beogradskih grobalja i izgradnji dovoljnog broja grobnih mesta bez subvencija iz gradskog budžeta, kredita i bez povećanja cena usluge.  Ovakvi rezultati predstavljaju kontinuitet uspešnog rada preduzeća uprkos postojanju žestoke nelojalne konkurencije i delovanje "sive" ekonomije - kaže se u saopštenju.

Kako se navodi,  narednom periodu planirani su značajni investicioni projekti isključivo iz sopstvenih izvora.

- Prvo, izgradnja ogradno-potpornog zida Novog groblja u dužini od 600 metara i drugo, rekonstrukcija zida u Ulici Mije Kovačevića i kolovoza kojim se omogućuje izgradnja stotinak novih parking mesta - ističe se u saopštenju Infocentara JKP "Pogrebne usluge" i dodaje:

- Vodeći se domaćinskim poslovanjem u preduzeću se sprovodi reorganizacija koja stvara otpor kod nekih pojedinaca zbog čega se rezultati rada preduzeća degradiraju napadima u pojedinim medijima, brutalnim širenjem lažnih vesti i govorom mržnje. Uprkos tome, menadžment preduzeća neće odustati od uspešnog poslovanja niti podleći ucenama pojedinaca, već će isključivo, kao i do sada, raditi u skladu sa zakonom i interesom Beograda - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading