BEOGRAD: Tramvaj 11 ne ide do ponedeljka!

Autor: Tanjug

Vesti

18.08.2017

11:45 >> 12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova na tramvajskim šinama u Karađorđevoj ulici, u zoni raskrsnice sa ulicama Kraljevića Marka i Hercegovačke, od noćas pola sata posle ponoći do ponedeljka, 21. avgusta, do 3.30 sati biće ukinuta tamvajska linija 11, saopštilo je JKP GSP Beograd.

RepublikaFoto: youtube.com/jagafoto
Tramvaj 11 ne saobraća do 21. avgusta/Foto: Ilustracija

Uspostavlja se autobuska linija 2A na relaciji: /Dorćol (SRC Milan Muškatirović) - Pristanište - Glavna železnička stanica/. Trasa linije: Dorćol (SRC Milan Muškatirović) - Tadeuša Košćuška - Pariska - Karađorđeva - Savski trg. Početno stajalište na Savskom trgu je Glavna železnička stanica (stajalište linija 78 i 83), a izlazno Glavna železnička stanica (kod Pošte).

Stajališta: Privremeno se ukida stajalište Tadeušća Košćuškog u oba smera i terminus Kalemegdan /Donji grad/, za liniju 11. Privremeno se uspostavljaju stajališta: -u Ulici Tadeuša Košćuška, u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, pre raskrsnice sa Cara Dušana, preko puta postojećeg stajališta Solunska ; -u Pariskoj ulici, u oba smera, u visini tramvajskog stajališta Kalemegdan; u Karađorđevoj ulici;"Ekonomski fakultet" u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, u visini parking garaže i Pristanište u oba smera, u visini tramvajskog stajališta, saopštilo je JKP GSP Beograd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading