Radnici zimske službe "Parking servisa" cele noći čistili, nastavili i danas

Autor: Republika

Vesti

26.01.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska služba JKP "Parking servis" je sneg dočekala sa punim kapacitetom ljudstva i mehanizacije, koji su tokom cele noći raspoređeni prema prioritetima, a čišćenje se nastavlja i tokom dana. Deset kamiona je tokom cele noći čistilo osam hektara na Međunarodnom carinskom terminalu, koji je sada kompletno očišćen od snežnih padavina.

RepublikaFoto: Promo
Ekipe na terenu

Radnici "Parking servisa" očistili su sneg i sa svih parking objekta i njihovih pristupnih saobraćajnica i to nadzemnih i podzemnih garaža, a sve u cilju nesmetanog kretanja vozila i pešaka. Svi ulazi i izlazi iz objekata "Parking servisa" biće redovno čišćeni i održavani prohodnim.

Prema instrukcijama i nalozima Zimske službe grada Beograda oko 300 radnika "Parking servisa" raspoređeno je u gradu i čisti ulice prvog prioriteta, trotoare i parking mesta, u saradnji sa drugim komunalnim preduzećima.

RepublikaFoto: Promo
RepublikaFoto: Promo

 

JKP "Parking servis" je deo Zimske službe formirane na nivou Grada, te će shodno tome uskladiti svoje aktivnosti sa gradskim prioritetima prilikom raščišćavanja snega i leda sa beogradskih ulica, trotoara i autobuskih stajališta.

RepublikaFoto: Promo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading