(FOTO) Vesić sa građanima Srbije dočekuje Putina: Ova poseta je trijumf Vučićeve međunarodne politike!

Autor: Republika

Vesti

17.01.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Krenuo sam zajedno sa svojim prijateljima i saradnicima u šetnju od Palate Albanije do Hrama Sv. Save kako bismo pozdravili predsednike Republike Srbije i Ruske federacije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

Vesić je rekao da je impozantan broj građana došao da pozdravi Vladimira Putina i da je i on jedan od njih.

- Sa nama su desetine hiljada građanki i građana Beograda i Srbije koji su došli da pokažu koliko je važno da Srbija ostane slobodna i nezavisna zemlja koja sama odlučuje o svojoj sudbini. Poseta predsednika Putina Srbiji predstavlja još jedan trijumf međunarodne politike predsednika Vučića koji je uspeo da za našu malu zemlju obezbedi važnu ulogu i veliko poštovanje u međunarodnoj zajednici. Zato danas Srbija treba da bude ponosna jer u našu zemlju od kako je vodi Vučić ponovo dolaze najvažniji svetski državnici od predsednika Rusije, Kine ili Francuske. Posebno je važno što svaki međunarodni kontakt predsednik Vučić koristi da potpiše što više privrednih sporazuma koji obezbeđuju investicije u našu zemlju. A to znači više radnih mesta i brži ekonomski razvoj naše zemlje. Zato je danas na ulicama našeg grada tako mnogo građanki i građana Beograda i Srbije jer ljudi žele da pozdrave novi ekonomski i politički uzlet Srbije koju svi u svetu poštuju pa i oni koji nas ne podržavaju. Poseta predsednika Putina je dokaz da je tako - uaključio je Goran Vesić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading