BESPLATNI PROGRAMI CENTRA ZA KULTURU I OBRAZOVANjE RAKOVICA

Autor: Republika

Vesti

15.01.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica pod pokroviteljstvom Gradske opštine Rakovica od februara organizuje više besplatnih sadržaja namenjenih deci, mladima i roditeljima. Za najmlađe su pripremljene kreativne radionice za izradu nakita, kao i kreativna likovna radionica.

Foto: Promo

 

Za učenike osmih razreda organizovana je besplatna priprema za malu maturu, dok je za učenike završnih razreda srednjih škola organizovan besplatan upis na Fakultet organizacionih nauka (FON) i Ekonomski fakultet. Za decu i roditelje organizovana je besplatna psihološka radionica.

Pravo prijave na besplatne programe imaju svi zainteresovani sa teritorije Rakovice. Broj mesta za sve programe je ograničen. Svi besplatni sadržaji počinju od subote 2. februara 2019. godine. 

Prijave se primaju na imejl adresu kcrakovica@gmail.com. Detaljnije informacije o besplatnim sadržajima su objavljene na sajtu Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica www.ckorakovica.com i društvenim mrežama Centra.

BESPLATNI PROGRAMI:

PRIPREMA ZA MALU MATURU – Podrazumeva pripremne časove iz matematike i srpskog jezika. Pripremu za malu maturu aktivni renomirani profesori, sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom i iskustvom u pripremi đaka za upise u srednju školu.

PRIPREMA ZA UPIS NA FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA I EKONOMSKI FAKULTET – Obuhvata pripremu iz matematike i finansijskog računovodstva. Pripremnu nastavu iz matematike i finansijskog računovodstva drže renomirani profesori i aktivni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u pedagoškom i stručnom radu. Priprema počinje od 2. februara i traje do 2. juna. Nastava se održava vikendom u terminima koji će biti dostavljeni polaznicima po formiranju grupa.

BESPLATNA ŠKOLA IZRADE NAKITA – Namenjena je deci uzrasta nakita do sedam godina. Časove drži Jelena Todorović.

KREATIVNA LIKOVNA RADIONICA – Nemenjena je deci od šest do 12 godina, a vodi je Nada Milosavljević. 

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE ZA DECU I RODITELjE

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading