(FOTO) Je*aću ti mamu i baciću te sa istog tog sprata! Jasno upozorenje za bahatog komšiju, jer drugačije ne može!

Autor:

Vesti

11.01.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što komšija može da zagorča život to ne može niko! Naime, neko od stanara zgrade na Novom Beogradu, na ulaznim vratima, ostavio je jasnu poruku komšiji koji očigledno nema gram kućnog vaspitanja, pa đubre baca kroz prozor.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovo je kontejner i on služi za bacanje smeća - za komšije koje ne znaju čemu ovo služi

- Ako još jednom baciš kesu sa đubretom kroz prozor je*aću ti ti mamu i baciću te sa istog tog sprata", glasila je poruka na ulaznim vratima.

Povodom ove objave oglasili su se i drugi korisnici društvenih mreža.

- Nama je jedna budaletina pre x vremena, posle Sv. Nikole, sa sedmog sprata bacila punu kesu đubreta na šoferku koja se bukvalno rasprsla na najsitnije stakliće! A drugom prilikom me je srećom promašila prazna flaša piva bačena kroz isti prozor - bili su samo neki od komentara.

 

 

Za one koji ne znaju da njihovi nesmotreni postupci ugrožavaju životnu sredinu u kojoj žive postoje i kazne.

Naime, kazne za ugrožavanje životne sredine iznose 10.000 dinara, a u to pored bacanja smeća spada i uriniranje na javnim površinama.

Dakle, saosećamo se sa besnim komšom koji je ostavio poruku i nadamo se da će posle ovog upozorenja njegov bahati sused prestati da zagađuje okolinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading