Vesić: Putevi prvog prioriteta čisti!

Autor: Tanjug

Vesti

06.01.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je jutros da su zimske službe tokom poslednjih snežnih padavina obavile dobar posao te da su putevi prvog prioriteta u Beogradu čisti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

- Održžavamo oko 1.800 kilometara puteva prvog prioriteta, a tu je i 491 kilometar ulica drugog prioriteta. Juče je oko 14:30 sati počeo da pada sneg. Bilo je najava da će pasti oko 10 centimetara, ali je palo nešto manje. Sve vreme smo bili u četvrtom prioritetu i na ulicama se nalazi 90 velikih kamiona i oko 55 manjih vozila. Tu je i oko 270 radnika Beograd puta, a imamo i aktivnu pomoć Zelenila, Gradske čistoće i Beogradskog vodovoda - rekao je Vesić za tv Pink.

Dodaje da su sve služžbe angažžovane kako bi se na vreme odreagovalo u slučaju bilo kakvog problema.

Službe će biti u četvrtom, najvišem stepenu angažovanosti ceo dan, rekao je Vesić.

- Sutra, kako saznajemo, neće biti padavina, a nove padavine očekujemo u noći između utorka i srede. Odradili smo dobar posao i građani mogu da budu zadovoljni - naveo je zamenik gradonačelnika.

Za ulice trećeg prioriteta, njih oko 2.000 kilometara, koje su male ulice, sokaci, nadležne su opštine i one se čiste po nalogu gradskih toplana, MUP, Hitne pomoći i ako se dešavaju vanredne situacije, rekao je Vesić.

Naši putari održavaju 2.258 kilometara, što je ogroman posao i treba im odati priznanje, zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading