SPREMITE SE ZA HAOS! Zatvara se Glavna ulica u Zemunu, autobusi menjaju trasu

Autor: blic.rs

Vesti

15.08.2017

13:38 >> 13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u Glavanoj ulici i na Trgu Branka Radičevića od prekosutra će biti prohodna samo jedna traka, a saobraćajnica postaje jednosmerna ka Batajnici. Radovi traju sve do 31. avgusta.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Građane iz Zemuna čeka kolaps u saobraćaju/Foto: Ilustracija

- Tokom izvođenja radova zatvaraju se potpuno tri desne saobraćajne trake Ulice Glavna, u smeru ka Batajnici, na delu od Ulice Bežanijske do Cara Dušana, kao i dve desne saobraćajne trake u Ulici Trg Branka Radičevića, u smeru prema Beogradu u zoni stajališta "Trg Branka Radičevića", zbog čega će se na jedinoj slobodnoj saobraćajnoj traci uspostaviti jednosmerni režim saobraćaja u smeru prema Batajnici - navode u Sekretarijatu za saobraćaj.

To će zasigurno značiti i saobraćajne gužve, posebno u smeru prema centru grada, gde će saobraćaj morati da se preusmeri obilaznim putem, Dobrovoljačkom, Ugrinovačkom i Vrtlarskom ulicom.

To znači i izmene za gradski prevoz na linijama: 17, 45, 73, 83, 84, 703, 704, 705, 706, 706E, 707, 704N, 706N. Dok će u smeru ka Batajnici, Zemun polju i Novoj galenici saobraćati normalnom trasom, ka centru grada i Novom Beogradu ove linije prolaziće pored Zemunske bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading