(FOTO) U poslednjih pet dana oduzeto 7 VOZILA "divljim" taksistima!

Autor: Republika

Vesti

04.01.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedničkom akcijom Komunalne policije i Saobraćajne inspekcije Beograda sinoć su tokom kontrole taksi vozila privremeno oduzeta vozila marke "fijat stilo" i "reno laguna".

RepublikaFoto: BEOINFO

Utvrđeno je da je fijatom upravljao I.G. iz Beograda, koji ima dozvolu za vršenje taksi usluge na područuju opštine Apatin i nema pravo da ovu uslugu vrši na teritoriji grada Beograda, što je činio. Vozilom "reno" upravljao je Z. Č. iz Beograda, koji nema nikakvu taksi dozvolu jer je pre više godina izbrisan iz APR-a kao taksista.

U poslednjih pet meseci, Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija isključili su iz saobraćaja 160 "divljih taksista", devet automobila je trajno oduzeto, a samo za poslednjih pet dana oduzeto je sedam vozila.

RepublikaFoto: BEOINFO

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija nastaviće da primenjuju odredbe Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju i da oduzimaju vozila taksistima koji nemaju dozvolu za vršenje taksi prevoza na teritoriji grada Beograda. Grad Beograd je odlučan u nameri da uvede red u ovu oblast i da protera divlje taksiste sa ulica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading