Zbog pucanja šina i kablova ne idu tramvaji u ovim delovima grada!

Autor: blic.rs

Vesti

21.12.2018

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramvaji na Novom Beogradu i u Ulici vojvode Stepe ovog jutra ne saobraćaju zbog pucanja šina u novom delu grada i pucanja električnih kablova u Vojvode Stepe, potvrdili su u GSP "Beograd". Zbog toga se očekuju pojačane gužve u ovom delu grada, a tramvaji će biti zamenjeni autobusima.

RepublikaFoto: e-stock/M. ŽUNJIĆ
Foto: Ilustracija

- Ekipe su na terenu, ne znamo kada će biti osposobljen tramvajski saobraćaj - rekli su za "Blic" dispečeri GSP "Beograd".

Ovog jutra, kako kažu taksisti, pojačan intezitet saobraćaja je na potezu od Banovog brda prema centru, u Takovskoj od Cvijićeve prema Ulici kneza Miloša, na Trgu Nikole Pašića, Terazijskom tunelu, Brankovom mostu.

- Pored ovih putnih pravaca, pojačana gužva je i u Bulevaru despota Stefana od Pančevačkog mosta prema centru grada, na autoputu od Plavog mosta do "Arene", kao i standardno Autokomanda i svi prilazi oko nje - kažu u Beogradskom taksiju.

U Surčinskoj ulici, u naselju Ledine, prema Ulici doktora Ive Ribara je velika gužva i usporen saobraćaj. Južni bulevar od Maksima Gorkog prema Bulevaru oslobođenja, i Ustanička ulica prema centru takođe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading