BULEVAR OSLOBOĐENJA: Radovi teku bolje od planiranog, majstori uskoro na Trgu Slavija!

Autor: Tanjug

Vesti

08.08.2017

10:31 >> 10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovi na obnovi Bulevara oslobođenja teku bolje nego što je planirano i leva strana te saobraćajnice biće završena do kraja nedelje, odnosno 15 dana pre roka, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

RepublikaFoto: Tanjug
Mali o radovima na Bulevaru

On je nakon obilaska radova u toj ulici rekao da će nakon toga početi radovi na obnovi desne strane, a rok za to je 60 dana, ali se nada da će i to biti završeno ranije.

Mali je zahvalio svim radnicima koji su prethodnih dana radili na velikim vrućinama, dodao da su u toku pripremni radovi na Slaviji, gde je skinuta kontaktna mreza, te da se nakon odluke Sekretarijata za saobraćaj očekuje zatvaranje trga i početak radova koji bi trebalo da traju oko dva meseca.

On je napomenuo da će do 26. avgusta biti završeni radovi u Ruzveltovoj ulici na potezu od ulice Čarlija Čaplina do ulice Svetog Nikole, a da bi zatim trebalo da počnu radovi u delu od ulice Kraljice Marije do Bulevara kralja Aleksandra.

- Sve teče po planu i to pokazuju da uz dobro planiranje i dobru realizaciju rokovi mogu da budu još kraći, a da građani dobiju uređen grad za kratko vreme - rekao je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading