ŠTO STE PRSKALI, PRSKALI STE! Uskoro kazne za prekomernu potrošnju vode!

Autor: Tanjug

Vesti

07.08.2017

11:52 >> 11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević kaže da će nenamensko trošenje vode u Beogradu i prigradskim naseljima utvrđivati komunalna policija i komunalne inspekcije, a gradskom odlukom utvrđene su i kazne za one koji nenamenski troše vodu.

Uskoro kazne za one koji prekomerno troše vodu tokom paklenih dana/Foto: Ilustracija

Reč je, kako je istakao Petronijević, o odluci kojom je Grad predvideo kazne za građane koji na temperaturama višim do 40 stepeni nenamenski troše vodu.

Apelujući na građane da troše vodu samo namenski, Petronijević je podsetio da grad ulaže značajne napore i novac da svi Beograđanima budu obezbeđeni voda i da imaju kanalizaciju, dodajući da su u tome prioritet periferisjki delovi Beograda, u kojima još nema vode iz gradskog vodovoda i kanalizacije.

"Pre tri i po godine kada smo preuzeli gradsku upravu trećina grada nije imala kanalizaciju, nemamo čarobni štapić da to odmah rešimo, ali radimo na tome", naveo je Petronijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading