(FOTO) I BEOGRAD KAO I SVETSKE METROPOLE - IQOS 3 žurka okupila omiljena lica sa malih ekrana

Autor: Republika

Vesti

24.11.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svetskih metropola Tokija i Moskve, i naša prestonica našla se na mapi gradova u kojima je predstavljena nova generacija IQOS uređaja – IQOS 3 i IQOS 3 Multi.

RepublikaFoto: N.D.
Promocija novih IQOS uređaja 

Brojne poznate ličnosti bile su među prvima koje su požurile da vide kako izgleda novi superirodni dizajn ovog pionirskog proizvoda.

Najpoznatija lica sa malog ekrana kao što su Tamara Dragičević, Petar Benčina, Nenad Okanović, Anđela Jovanović, Jelena Gavrilović, Marina Ćosić zatekli smo u Kafeteriji u Kralja Petra gde su birali svoj novi IQOS.

Žurka je trajala do dugo u noć obzirom da su brojne face domaće scene želele da saznaju više o novo IQOS uređaju koji predstavlja sinergiju superiornog dizajna i naprednih performansi, a kompanija Filip Moris do sada je u razvoj IQOS-a uložila više od 4,5 milijardi dolara i preko deceniju naučnih istraživanja najeminentnijih svetskih stručnjaka kako bi svim pušačima koji ne planiraju da ostave cigarete ponudila manje štetnu alternativu.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading