Umesto za 200, od Beograda do Pančeva možete da stignete i za 89 dinara

Autor: K-013

Vesti

19.11.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poskupljenje autobuske karte od Pančeva do Beograda, sa 150 na 200 dinara, zadalo je mnogo finansijskih problema Pančevcima koji rade ili studiraju u glavnom gradu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Neki su, ipak, pronašli način kako da manje plaćaju prevoz, uštede novac, a da ipak ne krše zakon. Na ovu caku su podsetile kolege sa portala k-013.com.

Naime, umesto da plaćaju 200 dinara kartu do Beograda, Pančevci mogu, uz malo rekreacije, do glavnog grada da stignu za "samo" 89 dinara. Naime, GSP "Beograd" ima liniju gradskog prevoza 108 koja vozi od Omladinskog stadiona na Karaburmi do Reve, odnosno Duboke bare.

Od Tamiškog mosta, na starom putu za Beograd, ova početna stanica udaljena je nešto više od kilometar, a od centra duplo duže. Pa kome ne smeta malo šetnje, biće u prilici da se za 89 dinara koliko košta Busplus karta, prebaci do Karaburme, pa čak odatle i u bilo koji drugi kraj prestonice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading