(VIDEO) Devojka će ga masakrirati: Evo šta je David hoće, ali ne sme zbog Aleksandre!

Autor:

Zadruga

18.11.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su novinari postavljali pitanja zadrugarima, a posebno je bilo zanimljivo pitanje koje se ticalo navodnog ljubavnog trougla koji čine Ane Korać, Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić i David Dragojević

- Istakla si da ti prija David. Koji su to razlozi zbog kojih se osećaš lepo u njegovom društvu? - glasilo je pitanje postavljeno Ani.

- On je zanimljiv i duhovit dečko. Ne vidim zašto se mi ne bismo družili - rekla je Ana.

David i Koraćeva su objasnili celu situaciju.

- To je bilo na krevetu. Ona je rekla kako je dosadno, ja sam rekao kako bih radio svašta, a to sada može da preformuliše kako ko hoće.

- Mislio sam da bih pričao sa njom ili Matorom, ali ne bih da se ne bi pričalo svašta. Ja to nisam šaputao, nego su ljudi spavali pa nisam vikao - objasnio je David.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

Novinari su pitali Anu da prokomentariše "aferu kačket" koja se desila kada je Aleksandra videla Anu da nosi kačket njenog dečka zbog čega je pokrenula veliku svađu.

- Mene odmah povezuju sa zauzetim muškarcima. Ja sam taj kačket uzela da probam, lepo mi je stajao i to je to. Aleksandra mi je rekla da problem nije bio u kačketu, već je to bila kap koja je prelila čašu. Ja volim da se družim sa muškarcima - rekla je Ana.

Aleksandra je ubrzo ustala za stolom i objasnila da ništa nije zamerila Ani, već samo Davidu jer nije poštovao njenu želju da se udalji od Koraćeve. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

18.11.2018 22:15

Aleksandra ne dozvoljava Davidu da slobodno gleda ili prica sa drugim devojkama u Zadruzi.