Zadrugar priznao da voli Lunu, ona poludela od besa!

Autor:

Zadruga

16.11.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani u "Zadruzi 2" i dalje spominje Slobu Radanovića s kojim je bila u vezi u prethodnoj sezoni, međutim sada se suočava sa situacijom da su pojedini učesnici zaljubljeni u nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Priznao svoja osećanja... Toma Panić

Naime, kada je postavljen za vođu nedelje, Toma Panić odabrao je Lunu za omiljenu osobu i ona već nekoliko noći deli krevet s njim u "Hotelu Zadruga".

A sada je Veliki šef zadrugarima pokazao video gde Toma priznaje da je zaljubljen u Đoganijevu. Toma je u zalagaonici priznao da mu se Luna dopada, kada je dao svoju pesmu napisanu za nju, za koju je dobio 500 dinara. Nije mu bilo nimalo prijatno dok su svi gledali snimak, a Luna se pobunila i nije joj se svidelo to što Panić ima emocije prema njoj.

- To traje već neko vreme. Ne znam da li ću izneti ime, iz razloga što je osuđuju... Radi se o Luni. Nikad joj to nisam naglašavao, valjda je najjača ljubav ona zabranjena... - priznao je Toma koji je sve vreme kasnije ćutao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Poludela kada je saznala da je Toma zaljubljen u nju... Luna Đogani

- Ja bih ovo nazvala pro*eravanje! Presmešno mi je... Hoće još neki da kaže da mu se ja sviđam i da mi piše pesme? Nije mi drago. Nisam nikada primetila sa Tomine strane neke emocije, mislim da je to neka fora. Da koristiš emocije da bi dobio pare u zalagaonici... - rekla je Luna.

- Neprijatno mi je što spavam pored čoveka uopšte. Nisam znala da me gleda tako, da sam znala ne bih nikad to uradila. Ne prija mi to, meni se on ne sviđa, ne gledam ga na takav način. Ne prija mi da spavam pored čoveka koji gaji neke emocije prema meni. Noćima ja spavam, on gleda u plafon, meni neprijatno... Zabranila sam mu da me gleda - dodala je.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Pokajao se što je priznao ljubav... Panić

Ne pi*aj se po njemu kao da je manijak! Čovek je pristojan! Dečko je iskren, a ti se pi*aš po njemu. Umesto da kažeš "hvala, nisam zainteresovana"... - dobacio joj je Miki.

- Baš zato nisam hteo ništa da radim, da ne bih ispao budala. Tako da neću ništa ni da kažem. Nisam imao smelosti da kažem to za stolom - rekao je Toma, a Luna je bila ironična i pitala - da li ima još neko da je zaljubljen u nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Boris

16.11.2018 13:37

Sve si mi zabranila, da te ljubim, da te zovem, da ti pisma pisem, kad bi mogla zabraniti da te bar ne volim vise.

Odgovori 20 1
Vidoje

16.11.2018 13:52

@Boris - Ko moze da mi zabrani da moja ljubav budes ti, zar moze lud da ozdravi. Moj zivot je mali maskenbal, ja nosim osmeh kao stvar, dok lazem sve da mi smo par.

Odgovori 16 1
Ana

16.11.2018 20:30

@Boris - Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi.

Odgovori 10 0
Goran

16.11.2018 13:47

Zabrani mi da te volim, ove noci nek' se srusi sve. Svoj cu zivot sebi od nule da stvorim ovaj put bez tebe.

Odgovori 15 0