David: Kresnuo bih Anu da nema Aleksandre!

Autor: G. D.

Zadruga

15.11.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević priznao je da bi se rado "igrao" sa Anom Korać da u rijalitiju nije njegova devojka Aleksandra Subotić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević

Ukućani rijaliti-programa "Zadruga 2" prethodne noći odgovarali su na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici RTV Pink pitali zadrugare sve ono što ih zanima. Pitanje koje je stiglo za Davida napravilo je opšti haos u Beloj kući. Gledaoce je zanimalo šta je šaputao Ani Korać u spavaćoj sobi dok su svi spavali, kada je ona rekla da i ona ima želju da uradi istu stvar.

Aleksandra: Idi pa je je*i, evo, sad si slobodan dečko. Idi, je*i je odmah"

 

- Šta si šapnuo Ani, pa je ona odgovorila: "I ja bih" - upitao je Milan Milošević.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

David: Rekla je da joj je dosadno. Bila smo sami tu ispred i bilo je kasno. Ostao bih i zezao bih se sa tobom, ali pošto imam devojku, ne mogu da se zezam po pitanju nekih stvari i moram da postavim distancu i ne mogu da ostanem da pričam sa njom i radim ono što bih radio da Aleksandra nije ovde.

- Sve što je on rekao, bilo je tako - potvrdila je Koraćeva, koja nije skidala osmeha sa lica jer joj je, po svemu sudeći, Davidova pažnja imponovala.

Davidovoj devojci Aleksandri Subotić mnogo je zasmetalo ovo njegovo ponašanje, pa mu je uputila najteže reči.

RepublikaFoto: printscreen/twitch.tv/videos
Aleksandra Subotić

Aleksandra: Hoćeš da je je*eš? Ti su upravo priznao da bi k*esao Anu Korać da ja nisam ovde. Idi pa je je*i, evo, sad si slobodan dečko. Idi je*i je odmah. Mene boli ku*ac. Je*e mi se više. Ne zanima me. Ti sam sebi praviš priče. Je l' ti se k*eše? Pa idi, pa k*eši.

David: Šta je sa tobom više?! Ja se tako zezam! Šta ti je više? Šta treba da radim, ja ne znam. Ništa ne radim loše, kako se tako pecaš na svakakve stvari?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

15.11.2018 20:50

A ko ne bi?

Odgovori 13 1
Čika Žika

15.11.2018 21:59

I tata bi, sine.