Kiju komšije špijuniraju: Evo ko sve dolazi kod pobednice Zadruge!

Autor: Blic.rs

Zadruga

15.11.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nedavno se uselila u stan koji je kupila na Karaburmi i sama opremila. A kako je tada sama priznala njen bivši suprug Slobodan Radanović došao je samo tada da je poseti, međutim, komšije pričaju drugu priču.

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Sloba je posećuje redovno... Kija Kockar

- Drago mi je što je Kija došla u moj kraj. Kad sam čula da ona kupuje stan u mojoj zgradi baš sam se obradovala. Dobra je komšinica, ne pravi nikakvu buku i ne pušta muziku. Sloba je obilazi često, a i Ana Korać joj je dolazila pre ulaska u rijaliti. Znam da je imala operaciju. Pred tu intervenciju često joj je majka bila tu. Sigurno da je ohrabri i pruži joj podršku, mislim da je i spavala u njenom stanu. Ja sam Kiju podržavala i dok je u “Zadruzi” bila, vidi se da je jedna fina devojka. Uvek se kulturno javi i popriča kad se sretnemo - otkrila je starija gospođa, doke je jedna devojka potvrdila informaciju da Radanović često boravi kod Kristine.

Foto: instagram.com/kija_kockar_official
I ovde je Sloba ulazio... Kijina spavaća soba...

- Kristina često nije kući, obično su joj navučene roletne. Ne viđamo je da se šeta po kraju niti da ide do obližnjih prodavnica. Imamo jedan lep restoran tu blizu, pa svi iz kraja često odemo tamo, međutim ona tu nije zalazila. Možda još uvek nije čula za njega, skoro je došla, ali u svakom slučaju volela bih da je sretnem. Ugledam je nekad kada prođe autom u garažu, pa iz garaže ide u svoj stan. Nemamo priliku da sad nešto popričamo sa njom. Sreli smo Slobu ovde u kraju, bio je kod nje sigurno. I posle svega što se priča izgleda mi da su oni ostali u dobrim odnosima - istakla je izvesna Marija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
cica

15.11.2018 15:12

Ovo su zaista dragocene informacije za ljude koji prate Republika..eee, sta sve necemo citati?! Doduse, bilo gde..

Odgovori 10 3
Ljubica

15.11.2018 18:36

Zar ona nije na Vračaru?

lea

15.11.2018 18:47

Dokle više sa bezveznim informacijama,ove bezvezne raspuštenice,Razlika izmedju nje i drugih je što je ona to dobro unovčila.Poštedite nas svakakvih gluposti,koga briga za nju i ko je posećuje.Zar je to toliko bitno???

Odgovori 4 12