(VIDEO) Svađa se nastavila: Mikija jedva smirili zadrugari, gušio se od besa!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.11.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje Zorice Marković tokom spremanja hrane probudilo je gnev u Mikiju Đuričicu, koji je u besu lomo sve pre sobom. Na svu sreću, nekoliko momaka iz obezbeđenja je jedva uspelo da ga smiri i spreči da dođe do bilo kakvog incidenta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Mikija je Lepi Mića odveo do hotela ''Zadruga'' kako bi ga razgovorom smirio, u trenutku kad je mislio da je u tome uspeo Miki je počeo da razjareno trči prema Zorici koja je i dalje provocirala pčelara iz Kupinova. 

- Kunem ti se životom, odrobijaću te, na mene si našla da se kačiš. K'o da sam uradio ne znam šta, praviš mi scene. Je*em li ti mamu, gaduro jedna. Pa ti si pričala za Natašu da je je*e za pare. More, ti ćeš meni, sa pola estrade se tužiš - rekao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Ma samo sam te pitala za šerpu, ma 'ajde, jedva si čekao da pukneš na mene. Je*em ja tebi sve, 'ajde klošaru jedan - uporno je provocirala Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

14.11.2018 18:36

Miki je izgleda pukao.

Odgovori 10 1