Život joj visi o koncu: Matora mora hitno na operaciju srca!

Autor:

Zadruga

14.11.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruge Jovana Tomić Matora već neko vreme ima probleme sa srcem, ali redovno uzima terapiju i tako drži stanje pod kontrolom. Naime, Matora ima problem sa stečenom srčanom manom, a svi lekari koji su je pregledali savetovali su joj da ne sme previše da se sekira.

RepublikaFoto: instagram.com/matora23
Jovana Tomić Matora

Međutim, Matoroj je, otkako je ponovo ušla u "Zadrugu", sve teže da se kontroliše i nepromišljenim potezima ugrožava svoje zdravlje. Preksinoć je Jovani pozlilo, žalila se na bol u ruci, a lekari su joj ukazali pomoć.

- Jovanini roditelji i njena devojka Sanja veoma su zabrinuti kada se ona nervira bez razloga i svađa i tako pogoršava svoje zdravstveno stanje. Matora već nekoliko godina ima stečenu manu na srčanom zalisku, koja može da joj stvori dosta problema ukoliko se ne pridržava lekarskih saveta. Takođe, često mora da ide na kontrolu, a masna hrana i alkohol su joj zabranjeni. Međutim, Matora je veliki gurman i nekada joj je teško da se kontroliše kada je o hrani reč. Sada kada je u rijalitiju, još joj je teže da se hrani zdravo, a stres i nerviranje zbog svega što se dešava u "Zadruzi" samo joj odmažu - rekao je izvor i dodao da će Jovana, ukoliko joj se stanje pogorša, morati da se operiše.

- Ono što se Matoroj dogodilo u rijalitiju nije prvi put, a stres joj sada nikako ne treba. Žalila se na bol u levoj ruci i teško je disala i vidim da se baš uspaničila. Takođe, merili su joj pritisak, ali ne znamo još da li je visok ili normalan. Ako ovako nastavi, njena porodica će sve uraditi da je izvuče iz tog pakla - tvrdi izvor blizak Jovani.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja zabrinuta...

Sanja Stanković, Jovanina devojka, potvrdila je ove navode i otkrila da se plaši za njeno zdravlje.

- Istina je da moja Jovana ima problem sa srcem, ali pije lekove za srčanu manu i tako stanje drži pod kontrolom. Međutim, doktorka je rekla da će, ukoliko nastavi da se nervira oko gluposti, morati da ide na operaciju i da napusti rijaliti - rekla je Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jovan

14.11.2018 12:06

Pola zadrugara ce izaci zbog zdravlja. Ili svi lazu.

Odgovori 12 0
Milan

14.11.2018 13:08

Na prijemu svi zdravi sada se brzo mnogi razboljevaju.

Odgovori 12 0