Jeziva kletva! Golubovićka poručila Kulićki: Želim da vam Željko umre!

Autor:

Zadruga

13.11.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svaža Jelene Golubović sa Marijom i Miljanom Kulić završila se najstarsšnijim kletvama koje je rediteljka izgovorila na račun bebe popularne učesnice rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Golubović izgovorila stravičnu kletvu...

Naime, Marija Kulić i Jelena Golubović su se posvađale i tom prilikom jedna drugoj izgovorile užasne reči, dok se Miljana povremeno ubacivala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Svađale se bez prestanka... Marija Kulić i Jelena Golubović

- Kupam se svaki dan! Ti kradeš, tvoja ćerka krade! Bolje da nemam, nego što kradem. Moja mama će da mi pere gaće. Ti si majka? Sram te bilo ološu! Džukelo ti ćeš i Miljanu oterati u grob! Jadnice jadna, pi*ka ti materina! Baksuze jedan! Ti i tvoja ćerka ste jedno g*vno! Kada ti muž bude čuo da te je j*bao ginekolog i on te neće j*bati! Straćaro, imali ste poljski WC! Sve ću na tebi pocepati - uralala je Jelena, dok ju je Marija provocirala:

- Ti ženo smrdiš! Sahranićeš i babu i mamu i stan ako ti ode na kredit... Nisi ti ni za stan, nego za brvnaru - vikala je Marija, dok se Miljana ubacivala  pesmom:

- Hitnu sam pomoć dobila, sa Čupom vreme sam provodila - spomenula je Miljana i bivšeg dečka Jelene Golubović tokom svog izlaganja.

- Sram da te bude što si rekla da neću imati decu. Evo ja njima želim da im dete umrpe. Pi*ka ti matera, da ne doćekaš unuku ni godinu dana - rekla je Jelena Mariji i zgrozila svoje cimere.

Nakon ovoga nastavile su sa raspravom, te su se umalo potukle.

- Nećeš imati dete, smrdljiva. Ti si nakaza - urlala je Kulićeva 

- Nju su u toaletu napumpali, nije mogla ni trudna da zadrži muškarca. Ja sam rijaliti pobednica, a tvoja ćerka govno. Tvoja ćerka smrdi - vikala je rediteljka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

13.11.2018 10:18

Jelenu treba kazniti mesecnim honorarom zato sto je klela Miljanino dete.

Odgovori 14 5