Sloba o Luni: Znao sam ko je ona i šta je i pre nego što smo se smuvali!

Autor: pink.rs

Zadruga

12.11.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Slobodan Radanović ne prestaje da intrigira javnost otkad je napustio rijaliti, a o tome kakav je utisak ostavio na milionski auditorijum koji ga je pratio 24 časa dnevno, govori i činjenica da je postao jedan od popularnijih i najaktuelnijih pevača na ovim prostorima.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

S obzirom na to da je njegova bivša devojka Luna Đogani postala učesnica i u novoj sezoni "Zadruge",ona često ističe da je svaki kutak podseća na njega, a evidentno je i da još ne može da ga zaboravi, te je pevač sada prokomentarisao njeno učešće u "Zadruzi 2"!

- Ne pratim, jedino na Instagramu koliko mogu da ispratim. Video sam da je opet pala pod uticaj nekih ljudi, veruje u sve što joj neko kaže. Ljudi su joj rekli da ja nju pljujem napolju, ja ružnu reč nisam rekao, niti ću. Pričali su da sam je ostavio, jer sam saznao da je ona Romkinja ili šta već... To su takve gluposti da mi se od toga povraća, iskreno da ti kažem. Ja sam i pre nego što sam ušao u vezu sa njom znao i ko je ona i šta je. Nikad nisam gledao ljude po tome ko su i šta su... ni po tome koje su pripadnosti - rekao je Sloba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Đoganijeva je nedavno saznala da je na dan kada je među njima pao prvi poljubac razgovarala sa njim, misleći da je to Drvo mudrosti, a široja javnost imala je priliku da vidi njene suze i tugu koju je osetila u tom trenutku. Takvi izlivi emocija nisu bili obostrani, s obzirom na to da Radanović nije imao poseban komentar.

- To mi je neko poslao na Instagramu, video sam. Bilo mi je žao nje što je opet tamo među tim ljudima i što mora da se bori sa svima, ali ona je meni rekla i pre nego što je ušla da će joj biti teško. Rekao sam da neću da komentarišem njeno učešće uopšte, ali ajde... video sam da se tamo pričaju razne gluposti o meni i neistine tako da...neka pričaju. Ko me poznaje zna da li sam u stanju da kažem nešto što ne treba - otkrio je Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragan

12.11.2018 12:18

Luna je njegova bivša švalerka a ne "devojka", jer je bio oženjen. Ja ga poznajem i čudim se da još uvek ne govori šta treba, već sve govori uvijeno i dvosmisleno.

Odgovori 51 7
Marinela

12.11.2018 16:58

Ajme čovječe prestani više sa pravdanjem, uvijanjem, izvrtanjem istine. Bila ti je ljubavnica, potrošio si je, ženu koja vrijedi kao milijarde Luna si osramotio javno, izgubio brak i to je to. Čemu ta potreba za nekim pravdanjem. Nemaš opravdanje za to što si uradio pred mijunima ljudi, velika sramota. Bolje ti je ne davati nikakve izjave o svojoj sramoti, dovoljno je što pjevaš javno.

Odgovori 45 3
JANI

13.11.2018 13:39

Luna jej bilaljubavSlobina i vi možetedabalavite koliko želite. Bivšaje j njega varala ij bila u vezi sa oženjenim pilotom koji ima dvoje dece, pa kad jedao šutkartu onda gaucenjivala. Potomjedobilaotkac nakon krivične prijate. Ušla u Zadrugu kao srećna ljubavnica Andrije iz Budve irekla da jeona završila saSlobom, da bi potom i Andriju prevarila saFIlipčom u Zadruzi, gde surazvalili WC šolju.O čemuvi govorite. Oni brak kao institucijunisu ni imali.lažana žene,lažnog morala,llažnibrak... Sloba je bio iskren.žoverp je saLUnom 9 meseci u zadruzi i javno iznoso da jeludo voli i da ostaje sa njom.Ona mu je jbila žena.Kristina je samo jimala izbledeli venčani list, a umislila je da jeto tapija na mujšćkarca i jedini dokaz da brak postoji.Sloba je jljudina bio i ostao, abivšaje hodajućže zlo.

Odgovori 3 29
Duma

14.11.2018 08:43

Kristina je jušla u Zadrugu i izjavila da jej on nej interesuje ji da ima jdečka/ljubavnika/ iz Budve Andriju i da ga voli. Sloba je jnastavio svoj jzajedničk vanbračni jživto saLunom u Zadruzi. najnormalnije.,štoje na mestu. Nakon nekog vremene Kris jej prevarila svog ljubavnika Andriju sa Filipom u Zadruzi,čak su razbili WC jšolju,/to je potvrdila Matora kada je ušla u Zadrugu2/. O čemu vi jpričate.? kakav brak, kad isu bili intimni dve godinel Nelupetajtzeviše. Sloba je vrh mladić,iskreni čestit.PČotičeiz porodice tradicionalnih vrednosti, koja mu je utkala svekvalietelVrhunski je pevač. Ništa nije pogrešaio, samojeludo voleo,što je i normalno za jednog maldog čoveka. Sloba je ljudina i vrhunski jpevač. Care,želimo ti uspešnukarijeru kaoi do sadai svusreću ovoga sveta, jer je zaslužuješ. Bivša jehodajuće zlo.

Odgovori 1 19