Blondi: Marijana mi duguje 300 evra!

Autor: G. D.

Zadruga

09.11.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Sava Perovića Suzana Blondi iznela je šokantne podatke o Marijani Zonjić, koja je u sukobu sa njenim sinom.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Suzana Perović Blondi

Nakon Zonjićkine izjave kako pevač i njegova majka lažu da je ona bila sa njim u ljubavi, oglasila se i otresita Crnogorka. Ona je pred ulazak u "Zadrugu" gostovala na TV Pink, gde je javno oplela po Zonjićevoj:

Suzana: Predstavlja se kao pevačica, pa je gazda pošalje u inostranstvo, gde zaradi 6.000 evra. Kako ih zaradi?

- Marijani neću dati ni delić popularnosti. Ja nikada neću nešto otkriti ako nemam podatke. Ta devojka je tužena zbog toga što je izmislila. Mi svi znamo ko je Savo, on je veoma dobro dete, a ko jedna Marijana, jedno dno, koja je meni dužna 300 evra koje je uzela kao za garderobu. Predstavlja se kao pevačica, pa je gazda pošalje u inostranstvo, gde zaradi 6.000 evra. Kako ih zaradi? Umešala je Sava, sada i Cobeta, sada drži Adama samo da bi nervirala Lunu. Ona je najveće dno. Ona je mene umešala samo da bi pravila dramu - rekla je Blondi, nakon čega se telefonski uključio Marijanin otac, koji je stao u ćerkinu odbranu:

RepublikaFoto: Promo foto
Marijana Zonjić

- Nismo isprovocirani, psi laju, karavani prolaze. Mi znamo ko je Marijana, ona je naš ponos u kući. Gagi to zna, ali neće da prizna. Ponoviš jednu laž sto puta, ona postaje istina. Neću time da se zamaram. U "Zadruzi" su se svi okrenuli protiv Marijane, ona će sve to da prebrodi. Neću uopšte da komentarišem Suzanine navode - odgovorio je on na optužbe koje je na Marijanin račun iznela Savova majka.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Blondi

- Ja imam poruke i to ćete dobiti na sudu, vaša gospođica svi znamo ko je u Crnoj Gori. Mene otac ne bi slao da pevam u Švajcarskoj. Džabe je pereš, svi znamo ko je Marijana. Ti si nju maltretirao, imam dokaze. Ti ne živiš sa ženom. Ajde spavaj tamo, zato ti se svi smeju, niko neće iz komšiluka da priča sa tobom zbog onog koga si poslao u rijaliti - odgovorila je Blondi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ema

10.11.2018 09:39

A koliko Blondi duguje drugima?

Odgovori 15 0
Maria

11.11.2018 07:44

Blondi optuzuje druge a sebe ne gleda. Celu YU je obisla i upoznala.

Emi

11.11.2018 10:12

Blondi meni duguje 1.000 evra. Cekam da izadje iz Zadruge, da zaradi pa da mi vrati. Ako mi vrati.