Lud, zbunjen, normalan: Sloba progovorio o poznanstvu sa Natašom Moskvom!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.11.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Luna Đogani i David Dragojević, koje prate priče da gaje emocije jedno prema drugom, završili u sobi za izolaciju kao ovonedeljni potrčci njima se pridužila i njegova devojka Aleksandra Subotić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nataša Moskva

Tokom jednog njihovog razgovora, Aleksandra je rekla Luni da je Nataša Moskva pred ulazak u rijaliti program "Zadruga 2" upoznala blogerkinu nekadašnju veliku ljubav Slobodana Radanovića i da mu je tražila da se fotografiše sa njim, što je Moskva negirala.

RepublikaFoto: Prntscrin
Aleksandra Subotić

Aleksandra je pričala i da se sve to dogodilo u zgradi televizije Pink, pred njen i Natašin ulazak u najpoznatiji kompleks na Balkanu. Povodom cele priče oglasio se i Sloba Radanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Sloba Radanović

- Ne sećam se toga dana da sam sreo Natašu Moskvu i Aleksandru Subotić na Pinku, svaki dan sretnem na stotine raznih ljudi. Zaista se ne sećam i da smo se fotografisali, ni da smo se videli, tako da ne znam ko govori istinu. Od zajedničkih poznanika sam čuo da je ona pričala da joj se ja sviđam - rekao je Sloba za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rance

09.11.2018 18:51

Nevazno ko se sa kim slikao.