(VIDEO) Matora se slomila, nisu mogli da je smire!

Autor:

Zadruga

08.11.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora u protekloj sezoni "Zadruge" započela je vezu sa Sanjom Stanković i njihov odnos je postao veoma stabilan. Međutim, kako je Matora odlučila da uđe i u "Zadrugu 2", Sanja joj je pružila podršku, ali Tomićeva je to sada teško podnela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tešili Matoru... Ana i Giba prvi došli do nje...

Svesna da joj nedostaje devojka, Matora je u toku današnjeg dana doživela nervni slom, zbog čega niko nije mogao da je smiri.

Uz Jovanu su sve vreme bili Ana Korać i Giba Vasić koji nisu želeli da prisustvuju slavlju povodom slave Mitrovdan koju slavi Dragana Mitar.

- Svi samo trpaju hranu, nikoga nije briga za slavu. Samo što u oči ne stavljaju ćevape. Prosto mi je bilo neprijatno, osećala sam se kao neki višak - požalila se Ana koja je zbog ove scene napustila slavlje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne može da podnese vreme u "Zadruzi 2" bez Sanje... Jovana Tomić Matora

A na ovo je Matora prokomentarisala da ni njoj nije ni do čega:

- Mnogo mi nedostaje Sanja. Nisam znala da će ovoliko da mi fali, zato što smo se zajedno dogovorile da treba da uđem. Znate koliko je plakala kada smo se rastajale, mislila sam da je jača od mene - kazala je ona misleći na Sanju Stanković sa kojom je u vezi od "Zadruge 1". 

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Njih dve su jedine opstale u vezi nakon "Zadruge"... Sanja i Jovana

Nakon ovoga Jovana je dodala da nikako ne može da se uklopi sa ostalim cimerima iz ove sezone rijalitija:

- Svi gledaju kako da ti uvale kosku, odvratni su ljudi. Lažno žive, lažno se druže - rekla je ona, a Ana i Giba su se složili. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maria

09.11.2018 08:14

Matora glumi. Ne zna cime da privuce paznju.