(VIDEO) Šta će to biti: Luna hvalila Kiju!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.11.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina zadrugara je već u dubokom snu, dok su Luna Đogani i Branislav Radonić Brendon odlučili da baš tada reše problem koji je nastao kada je ona spomenula bivšeg cimera koji je diskvalifikovan iz Zadruge.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Branislav Radonjić Brendon i Luna Đogani

Brendon je ciljano spominjao pobednicu prve sezone "Zadruge", Kristinu Kockar sa čijim je tadašnjim suprugom Slobodanom Radanovićem u vezi bila Luna Đogani pred kamerama.

- Rekla sam ti moje zanimanje. Ja sam ljubavnica. Ja sam ameba. Spominješ mi Kiju, ja sam sto puta rekla da je Kija dostojanstvena i lepa - rekla je Luna.

- Ti si ljudsko biće koje je prilično depresivno za svoje godine, ali si lepa - dobacio je Radonić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Branislav Radonjić Brendon i Luna Đogani

- Rekao si da sam odvratna i da sam ljubavnica i da sam sve najgore. Nemoj sada da lažeš. Nije lepo lagati. Kod mene si završio - rekla je Luna, ali je Brendon dobacio:

- Zaljubljen sam u tebe - povikao je Brendon.

- Dečko ti se ložiš na muškarce. Ja imam pi*ku, ne možeš da se ložiš na mene. Ja sam ti bila drugarica ovde, čak sam se i sa bratom svađala zbog tebe jer te nije gotivio, ja sama te branila. Ako hoćeš da me uvrediš, ne treba da spominješ Slobu i Kiju, drugo nešto nađi, ali nemaš šta da nađeš - rekla je Luna Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maria

08.11.2018 16:05

Brendon pametniji od Lunjare.